Suomalaisnainen Käännytettiin Luksusliikkeestä Tämän Vaikutettua Liian Köyhältä, Mutta Nainen Sai Suloisen Kostonsa.

Posted by Sameen Shaw on

Hanna Järvinen vieraili designer-käsilaukkuja myyvässä liikkeessä innoissaan, sillä hän oli säästänyt puolen vuoden ajan rahaa ostaakseen itselleen kesämalliston uuden yksihihnaisen luksuslaukun. "Olin kuin karkkikauppaan päässyt lapsi, enkä voinut olla hillitsemättä intoani pelkästään laukkuja katsellessani" hän kertoo, mutta onni vaihtui nopeasti järkytykseen ja suoranaiseen häpäisyyn. Paikalle saapunut myyjä kysyi, aikooko nainen ostaa mitään, ja mikäli ei, tulisi hänen tehdä tilaa "oikeille" asiakkaille ja poistua myymälästä. "Myyjän häpeämättömyys oli uskomatonta. En viitsinyt edes selittää että ostaisin haluamani laukun parin viikon kuluessa".

Hanna poistui myymälästä, mutta päätti tulla takaisin muutaman viikon kuluttua ostamaan ansaitsemansa laukun sekä valittamaan myyjän käytöksestä suoraan myymälän esimiehelle. Lienee sanomattakin selvää, että palatessaan myöhemmin myymälään asioimaan muisti myyjä Hannan, ja se toi naiselle enemmän kuin tarpeeksi tyydytystä. Riemuvoitto. "Kirjaa ei koskaan kannattaisi tuomita sen kannen perusteella" toteaa Hanna.

 

Hanna on yksi monista ihmisistä, jotka haluavat omistaa kalliita esineitä jotka edustavat ahkeruutta ja omistautuneisuutta. Tiettyjen asioiden ostaminen ei ole helppoa, mutta mikäli toimii kuin Hanna ja kehittää itselleen selkeän suunnitelman, voi onnistua omistamaan ihan mitä tahtoo. Listasimme muutamia asioita jotka auttavat jokaista omien säästötavoitteidensa saavuttamisessa.

 

Aseta tavoitteesi

Valitse jotain joka on kohtuullisesti hinnoiteltu, ja jotain mistä itse tykkäät. Hyvä ja saavutettava tavoite on esimerkiksi kahden kuukauden palkan verran.

 

Laadi budjettisi

Mikäli haluat saavuttaa tavoitteesi kuudessa kuukaudessa, tulee sinun säästää noin 33 % palkastasi joka kuukausi.

 

Etsi alennuksia

Pidä silmäsi avoinna alennuksia etsiessäsi kalliiden ostosten lisäksi myös pienissä, arkisissa asioissa.

 

Laita rahaa välittömästi sivuun

Sinun tulisi siirtää rahaa sivuun palkastasi heti kun sen saat. Tämän voit asettaa pankissasi, jolloin kaikki tapahtuu automaattisesti.

 

Toivottavasti nämä vinkit sekä yleinen mindfulness shoppaillessa auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Hanna on meille kaikille oikea inspiraation lähde. Alennuksista puheen ollen, mikäli tykkäsit tästä blogikirjoituksesta, voit tilata uutiskirjeemme ja saat heti 15 % alennuksen

Liity postituslistallemme

* lisää tähän

Share this post← Older Post Newer Post →